Partnerji na drugih trgih

Trgi izven Slovenije

V Sloveniji se težko najde kdo, ki ne pozna blagovne znamke Natureta ali še ni poskusil vsaj katerega od naših izdelkov. Podjetje Eta pa ni uspešno le na domačem trgu. Naše proizvode cenijo tudi izven naših meja, tako na trgih Evropske unije kot na območju jugovzhodne Evrope in celo v Rusiji.

Radi se pohvalimo, da smo v tujini prisotni izključno z izdelki pod svojo blagovno znamko, torej kot Natureta. Ponosni smo na dolgoletna in utrjena partnerstva; želimo namreč graditi dolgoročne odnose, saj zagotavljajo uspešen nastop na tujih trgih.

Tako kot doma tudi v tujini zasledujemo cilj potrošnikom ponuditi kakovostne, praktične in okusne izdelke, narejene iz naravnih sestavin.

Tako je na primer na Švedskem moč najti naš sušeni paradižnik, pripravljene jedi ter vloženo sadje in zelenjavo. V Kanadi boste na prodajnih policah poleg omenjenih izdelkov našli tudi Naturetin ajvar. Z večino izdelkov smo na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Makedoniji ter Črni gori, v Rusiji pa nas poznajo predvsem po našem visokokakovostnem delikatesnem programu.  Naši izdelki so zelo priljubljeni tudi na območju severovzhodne Italije, kjer boste težko našli živilsko trgovino, v kateri na policah ne bi bilo širokega spektra izdelkov iz našega prodajnega programa.

Poleg naštetih je naše izdelke mogoče najti tudi v nekaterih prodajalnah v Srbiji, Avstriji, na Malti, Nizozemskem, Islandiji ter v Švici, Nemčiji, Luksemburgu, Estoniji, na Češkem in Slovaškem.

Glede sodelovanja na tujih trgih nas lahko pokličete na 01/830 84 36 ali nam pišete na prodaja@eta-kamnik.si.