Certifikati kakovosti

Proizvodnja naših izdelkov se odvija v Kamniku. Na lokaciji Kamnik potekajo proizvodni procesi koncentriranja (džemi, ketchup, ajvar, namazi), sterilizacije (vložene vrtnine, pripravljene jedi), pasterizacije (vložene vrtnine, džemi, ajvar, namazi) in mletja (gorčica) ter proizvodnja zamrznjenih izdelkov.

Proizvodnja kakovostnih in neoporečnih izdelkov je zagotovljena z doslednim upoštevanjem sistema HACCP in zahtev standarda IFS (International Food Standard). Standard IFS združuje zahteve sistema HACCP ter zahteve v zvezi z dobro poslovno in dobro higiensko prakso (komunikacija s kupci, nabava, ureditev proizvodnih prostorov, tehnološke opreme in infrastrukture, sledljivost itn.).

Upoštevanje zahtev HACCP in standarda IFS zagotavlja odkrivanje možnih napak že v procesu nastajanja izdelka in tako v kar največji meri preprečuje, da bi neustrezen izdelek zašel na trgovinske police. Zavedamo se, da je kakovost izdelkov bistvena za naše kupce, zato se za njeno zagotavljanje trudimo vsi, od delavcev v proizvodnji do zaposlenih v prodaji, nabavi, kontroli in drugih službah, ki dodajajo svoj prispevek k višji vrednosti naših izdelkov.

Proizvodnja pasteriziranih in steriliziranih ekoloških živil je zagotovoljena s certifikatom SI-EKO, ki ga podeljuje Inštitut KON-CERT (Inštitut za kontrolo in certifikacijo v kmetijstvu in gozdarstvu Maribor).

 

 

Recepture izdelkov so že dolgo uveljavljene, nekatere spremljajo naše zveste porabnike že več generacij. Surovine, ki jih uporabljamo, niso gensko spremenjene, prav tako se kar najbolj izogibamo uporabi barvil, konzervansov in drugih dodatkov živilom.

Naše izdelke si lahko privoščite zavedajoč se, da uživate kakovostno, skrbno izbrano hrano brez umetnih barvil, konzervansov in drugih dodatkov, ki bi lahko škodili zdravju. Pri Eti namreč prisegamo na naravno, ali kot že samo ime pove – Natureta.